Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

dagelijkse ondersteuning bij diverse concerten

Het Koninklijk Concertgebouw

Het Koninklijk Concertgebouw is een concertzaal in Amsterdam, in het stadsdeel Oud-Zuid. Vanwege de volgens velen superieure akoestiek wordt het beschouwd als één van de drie beste zalen ter wereld voor symfonische muziek. Het Concertgebouw telt drie zalen voor publiek: de Grote Zaal, Kleine Zaal en Spiegelzaal.

Art Support is al jaren verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de verschillende afdelingen van het Koninklijk Concertgebouw. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vastteam oproepkrachten voor o.a. Laden & Lossen, Operationele Dienst, Technische Dienst, Licht & AV-technici. 
Naast dit vaste team leveren wij ook een gedetacheerd team bij de Technische Dienst voor de bediening van o.a. de schakelkamer.

 

Het Concertgebouw | www.concertgebouw.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook personeel nodig voor uw concertzaal?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.