Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein

Ampco Flashlight Rental

Ampco Flashlight is een internationaal opererende onderneming in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur. Met ruim 35 jaar ervaring biedt Ampco Flashlight creativiteit en vakkennis binnen de segmenten broadcast, theater, live- en corporate events.

Ampco Flashlight is één van de vaste partners van Art Support BV voor de levering van licht en rigging. Daarnaast voorziet onze uitzendorganisatie in de personele bezetting van Ampco Flashlight. Levering van o.a. stagehands en belichters voor diverse producties.

Ampco Flashllight Rental | www.ampco-flashlight.com

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook belichters en stagehands nodig?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.

Volg ons via Facebook