Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Zuid-Afrikahuis

In een monumentaal pand aan de Keizersgracht in Amsterdam is het Zuid-Afrikahuis gevestigd. Het Zuid-Afrikahuis is de verbinding tussen Nederland en Zuid-Afrika en heeft een bibliotheek met de grootste collectie Zuid-Afrikaanse literatuur van Europa. In de afgelopen jaren kreeg het pand een grondige renovatie, waarbij de bibliotheek verhuisde naar de 1e etage. De begane grond is nu ingericht als multifunctionele ruimte waar het o.a.mogelijk is boeklezingen en filmvertoningen te geven.

Art Support Productiebureau schreef een technisch advies en leverde samen met haar partners de vaste theatertechnische installatie, zonder de monumentale uitstraling te verliezen. De apparatuur is dusdanig eenvoudig dat deze snel en gemakkelijk door eigen personeel van het Zuid-Afrikhuis bediend kan worden.
Bij grotere presentaties wordt een ondersteunend AV-technicus van onze uitzendorganisatie ingezet.

Zuid-Afrikahuis | www.zuid-afrikahuis.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook theater advies nodig bij uw verbouwing?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.

Projecten