Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland

Theater Bellevue

 

Theater Bellevue in Amsterdam is een theater met drie zalen (Grote Zaal, Klein Bellevue, Paloni Zaal) aan de Leidsekade 90, bij de zij-ingang van het American Hotel.
In de Grote Zaal wordt voornamelijk (muziek)theater, dans en mime geprogrammeerd. Klein Bellevue is dé springplank voor cabaret- en kleinkunsttalent. Speciaal voor de Palonizaal worden al ruim 25 jaar de unieke Bellevue Lunchtheater voorstellingen geproduceerd. Behalve 'eigen' producties zijn hier ook regelmatig voorstellingen van bestaande gezelschappen en producenten te zien.

Art Support ondersteund Theater Bellevue met stagehands & allround technici op oproepbasis. Daarnaast worden ondersteuning geboden bij de op/afbouw van de tv opnamen het populaire programma "Zondag met Lubach" van de VPRO.

Theater Bellevue | www.theaterbellevue.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook ondersteuning nodig in uw theater?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.