Ondersteuning aan de techniek van de mooiste theaters van Nederland Van intieme voorstellingen tot aan een spectaculair circus Productionele ondersteuning op tournee Onze uitzendkrachten ondersteunen u bij elke uitdaging Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Testimonials

Art Support staat voor ervaring, betrouwbaarheid, gedrevenheid, klantgerichtheid en flexibiliteit. Wij ontzorgen opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Tot onze klantenkring rekenen wij Het Concertgebouw, Van Gogh Museum, Nationale Opera & Ballet, de Melkweg, satis&fy, Cinekid Festival, Holland Festival, Accuraat, ITA, Beurs van Berlage, het Oostenrijkse System Provider en het Duitse J Marquardt audiovisual gmbh.

Wat opdrachtgevers zeggen:

 

Nationale Opera & Ballet - Mathilde van der Horst Jansen

“Bij Nationale Opera en Ballet regel ik allerlei zaken voor mijn collega’s van de Techniek. Wij werken in teams achter de schermen bij onze producties. Zo zorgen we o.a. voor de op- en afbouw van de decors en belichting en voor de changementen tijdens de voorstellingen. Eén van mijn taken is om er voor te zorgen dat onze teams op volle sterkte kunnen werken. En daarbij kan ik rekenen op Art Support. Art Support levert gekwalificeerde en ervaren toneeltechnici met spirit. Natuurlijk hebben wij soms ook alleen maar behoefte aan wat extra ‘handjes’ en ook die vind ik bij Art Support. Art Support denkt graag met mij mee, de communicatie is (behalve vaak gezellig) helder en to the point. En dat is wel zo praktisch in een organisatie waarin hectiek en plankenkoorts met regelmaat de werksfeer bepalen!”

 

Het Concertgebouw – Arnold van Duijn

"Ik werk al heel wat jaren samen met Art Support, het kan hier soms heel hectisch zijn met veel last minute wensen van onze klanten. De  planning staat elke keer klaar voor onze “uitdagingen”, denken altijd mee en we komen altijd tot een oplossing.

Art Support medewerkers zijn gemotiveerde en harde werkers.  Er wordt meegedacht met het werk op de vloer en men komt ongevraagd met verbeterpunten.

Kortom: Art Support, een betrouwbare en betrokken partner voor ons en ik werk graag met hen samen."

Van Gogh Museum - Edwin Kolster

“Bij het Van Gogh Museum kunnen wij vaak op de hulp van Art Support rekenen bij ons maandelijkse avondprogramma “Vincent op Vrijdag”, allerhande evenementen en op- en afbouw van tentoonstellingen. Ze hebben voor elke klus altijd wel iemand, van een FOH geluidstechnicus tot een installatietechnicus of een goede allrounder. Zelfs als we last-minute nog wat extra handjes kunnen gebruiken, staan ze voor me klaar om ons zo goed mogelijk te helpen.

Met Art Support kunnen we ervoor zorgen dat we altijd een sterk team hebben, waarmee we onze bezoekers de beste ervaring kunnen brengen. Art Support denkt altijd mee en helpt ons naar de best mogelijke oplossing! Wij maken altijd graag gebruik van hun diensten en gaan er vanuit dat we dit nog vele jaren doen.”

 

Portfolio