Ondersteuning aan de techniek van de mooiste theaters van Nederland Van intieme voorstellingen tot aan een spectaculair circus Productionele ondersteuning op tournee Onze uitzendkrachten ondersteunen u bij elke uitdaging Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Ondersteuning nodig?

Heeft u met spoed extra versterking nodig? Ons gemotiveerde team staat voor u klaar en weet voor elke uitdaging de oplossing. U ontvangt de juiste mensen op de juiste plaats en tijd. Dit op één totaalfactuur tegen een vooraf besproken, eerlijke prijs.

Art Support Uitzendorganisatie
U zoekt ondersteunend personeel voor de culturele sector. Structureel of onverwacht. Voor enkele dagen of misschien langer. Art Support Uitzendorganisatie is toonaangevend in het uitzenden, detacheren en werven van ondersteunend personeel voor de theater- en evenementenbranche.

Wij leveren vakmensen aan theater, concertzaal, gezelschap, museum, tv-studio, verhuurbedrijf & evenement(locatie). Art Support beschikt over een groot bestand professionals en heeft voor elke budget de geschikte specialist. Van allround-, licht- en AV-technici. Maar wij leveren ook stagehands, runners, voorstellingleiders en garderobepersoneel. Indien nodig, verzorgen wij extra training.

Lees verder

Art Support Productiebureau 
Zoekt u een uitvoerend producent? Art Support Productiebureau heeft de kennis, maar óók ervaren productieleiders in huis. Als geen ander weten wij wat komt kijken bij het organiseren van een theatervoorstelling, festival of (bedrijfs)-evenement.
Wij begeleiden u waar nodig bij een project of tour. Ook bieden wij ondersteuning bij productionele, facilitaire- of budgettaire zaken, zoals het opstellen en/of bewaken van de begroting en planning. We organiseren vergaderingen, regelen catering, zoeken naar repetitieruimte, vragen offertes op en zijn specialist in tourbegeleiding.

Lees verder