Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland

Sugar City Events

 

De oude suikerfabriek in Halfweg is het toonbeeld van industrieel erfgoed. De 21.000 m2 grote fabriekshal in SugarCity in Halfweg leent zich dankzij zijn rauwe, stoere, industriële karakter heel goed voor evenementen. 

Art Support vervaardigde verduisteringspanelen ten behoeve van de ramen van de Pulpperloods. Zo is het nu ook mogelijk bij daglicht evenementen te houden waarbij een donkere ruimte nodig is.

Daarnaast levert Art Support ondersteunend personeel voor op-/afbouw van evenementen op oproepbasis via verschillende verhuurbedrijven, zoals Showequipment Hilversum.

Sugar City Events | www.sugarcity.com

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook personeel of advies nodig in de Sugar City Halfweg?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.