Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen

Holland Symfonia | Het Balletorkest

Het Balletorkest, gevestigd in Amsterdam, is een Nederlands orkest dat deze naam draagt met ingang van het seizoen 2014-2015. Het Balletorkest is de vaste begeleider van Het Nationale Ballet in het Muziektheater in Amsterdam en levert ook muzikale bijdragen aan de voorstellingen van het Nederlands Dans Theater in het Lucent Danstheater in Den Haag.
Het Balletorkest is de voortzetting van het symfonieorkest Holland Symfonia, dat tot stand kwam op 1 januari 2002 na een fusie van het Nederlands Balletorkest en het Noordhollands Philharmonisch Orkest. Het was het huisorkest van de Philharmonie Haarlem, De Vest in Alkmaar, Stadsgehoorzaal Leiden en Schouwburg Het Park in Hoorn. In 2012 telde het orkest ruim 140 musici.

Art Support ondersteunt het Balletorkest op oproep basis.

www.hetballetorkest.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Orkesbodes nodig voor uw orkest of concertzaal?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.

Volg ons via Facebook