Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties

Het Nationale Theater | Toneel

    

Het Nationale Theater (HNT) is het stadstheater en -gezelschap van Den Haag. Het ontstond op 1 januari 2017 uit een fusie van Het Nationale Toneel. de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui.

Het Nationale Theater produceert en presenteert klassiekers, actueel drama en innovatieve journalistieke programma’s naast cabaret, dans en muziektheater. Als enige van de acht grote door de Nederlandse overheid gesubsidieerde theatergezelschappen maakt het naast voorstellingen voor volwassenen ook voorstellingen voor kinderen en jongeren (NTjong). Het is het grootste reizende theatergezelschap van Nederland. De Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui zijn de vaste speelplekken.

Art Support biedt het vaste team theatertechnici van het gezelschap regelmatig ondersteuning tijdens voorstellingen in de standplaats Den Haag & tournees door Nederland.

Het Nationale Theater | www.hnt.nl (voorheen het Nationale Toneel)
 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook theatertechnici nodig voor uw theater tournee?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.