Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties

Koninklijk Theater Carré | Stardust Circus | Interpresario

Wereldkerstcircus Carré

Jaarlijks, in December

Al meer dan 25 jaar een traditie in Koninklijk Theater Carré, het Wereldkerstcircus. Ruim honderd personen werken mee aan dit programma. De artiesten vliegen speciaal uit China, Noord Korea, Rusland, Amerika, Mexico en tal van andere landen om in Carré met hun topprestaties en het Nederlandse publiek kerst te vieren.

Art Support levert iederjaar een grote groep aanvullende technici & stagehands om Carré om te bouwen tot het circus. Daarnaast is Art Support verantwoordelijk voor de vervaardiging van de opkomstloges van de artiesten.

De organisatie van het circus is een samenwerking tussen Stardust, Interpresario & Carré.

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook stagehands nodig bij de opbouw van uw Circus?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.