Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland

van Lambaart Entertainment | RAI Theater Amsterdam

Swan lake on Ice | Imperial Ice Stars

December 2014

Swan Lake on Ice vertelt op unieke en betoverende wijze Tchaikovsky’s wereldberoemde verhaal van de liefde. Het theaterpodium zal daadwerkelijk worden getransformeerd tot een bevroren meer! Laat u meevoeren door de onvergetelijke magie van het beroemde Zwanenmeer, uitgevoerd door een cast van maar liefst 30 kunstschaatskampioenen. Op een echte ijsvloer van 10 cm dik brengen zij een nieuwe, gedurfde en ongeëvenaarde interpretatie van het bekroonde meesterwerk. Met prachtige decors, weelderige kostuums, unieke special effects en uiteraard de wereldberoemde en adembenemende muziek van Tchaikovsky.
 
 
 

In opdracht van Niehe van Lambaart Entertainment leverde Art Support een ondersteunde crew voor de op-/afbouw van deze On Ice productie, uitgevoerd in RAI theater in Amsterdam.
Tevens werd een geschikte volgspotploeg samengesteld voor alle voorstellingen.