Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties

Holland Festival | Muziekgebouw aan het IJ

HF | Octavia Trepanation

Juni 2017

 Opbouw Octavia Holland Festival Coordinatie

Octavia. Trepanation legt de bloederige werking van de revolutie bloot. Deze opera – die op het Holland Festival in wereldpremière ging – is van componist Dmitri Koerljandski en regisseur Boris Joechananov, artistiek directeur van het Stanislavsky Electrotheatre uit Moskou. Ze noemen het zelf een ‘opera-operatie’, want op het podium staat onder andere een gigantische replica van Lenins hoofd, waarvan de schedel wordt gelicht. 

Technische Coördinatie
Art Support Productiebureau verzorgde, in opdracht van het Holland Festival, de technische coördinatie tijdens de bouw van deze Russiche opera in het Muziekgebouw aan het IJ. Op het podium werd een draaischijf met het hoofd van Lenin geplaatst welke tijdens de voorstelling opende. Daarnaast leverde onze uitzendorganisatie voor de nodige stagehands.


Repetiepodium Studio Casco

Een armateurkoor van 80 koorleden uit Nederland marcheerde in Terracottaleger kostuum over een gigantische trappenbouw. Voor de koorrepetitie van deze productie bouwde Art Support in Studio Casco Amsterdam-Noord het podiumopervlak van het Muziekgebouw, inclusief deze trappenbouw na.

Holland Festival | www.hollandfestival.nl
Stanislavsky Electrotheatre | www.electrotheatre.com


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook crew of ondersteuning voor uw festival nodig?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.